Mau Stappers

Na tien jaar als marketeer in de filmindustrie vond Mau het tijd voor iets anders. Hij ging terug naar school om docent te worden. Sinds 2005 werkt hij in het onderwijs en heeft les gegeven aan cursisten uit meer dan negentig verschillende landen. Hij is door de beroepsvereniging NT2 gecertificeerd als docent NT2. Mau heeft ervaring in alle niveaus NT2: van alfabetisering tot B2. Cursisten waarderen Mau vanwege zijn humor, energie en betrokkenheid.

Ruth Hameleers

Na jarenlange ervaring als docent op de middelbare school koos Ruth er in 2005 voor zich te gaan specialiseren in de Nederlandse taal voor buitenlandse volwassenen. Zij geniet van het lesgeven en doet haar werk met veel enthousiasme. Haar doel is dat cursisten graag naar school komen, de lessen prettig, plezierig en leerzaam vinden en dat zij met een tevreden gevoel naar huis gaan. Ruth is door de beroepsvereniging NT2 gecertificeerd als docent NT2.

Marco Smit

Na jarenlang betrokken te zijn als projectmanager voor grote Europese projecten die gericht waren op het vergroten van kennis en het trainen van grote groepen internationale engineers, heeft Marco zich vervolgens gespecialiseerd in het coachen en trainen van expats en partners.
Marco is volledig gecertificeerd als docent mechanical engineering, NT2 en ONA.  Hij is aangesloten bij het Blik op Werk keurmerk en de beroepsvereniging BVNT2.
Marco is vanaf 2018 actief als docent bij TaalTop.